Млинці з м\'ясом і грибами, запечені під соусом бешамель


Опубликованно 27.09.2018 01:18

Млинці з м\'ясом і грибами, запечені під соусом бешамель

Приготування: Крок 1: Відео.

Крок 2: Начинка.

Куряче м\'ясо треба відварити в підсоленій воді, охолодили і нарізами невеликими шматочками. Гриби нарізали тонкими пластинами і злегка обсмажили, за бажанням можна обсмажити разом з цибулею. Крок 3: Млинці.

Робимо млинці: яйця з цукром трохи збити віночком, потім додати сіль, ванілін, воду і поступово ввести муку, добре розмішуючи віночком, щоб не було грудочок. Тісто замішуємо до консистенції ряжанки і додаємо розтоплене злив. масло. Смажимо млинці на розігрітій сковорідці. Крок 4: Соус.

Готуємо соус бешамель: на середньому вогні розтопити вершкове масло, додати борошно і, ретельно розмішуючи, даємо борошні трохи обсмажитися протягом 2 хв. Потім тонкою цівкою вводимо молоко кімнатної температури і з допомогою віночка добре розмішуємо щоб уникнути появи грудочок. Даємо молока закипіти, додаємо спеції, солимо за смаком. Соус повинен ще покипіти на повільному вогні хвилину. Дати соусу охолонути. Крок 5: Запіканка.

Кожен млинець змащуємо сметаною і кладемо на середину млинця по ложці м\'яса і грибів, звертаємо у вигляді квадрата і викладаємо у змащену маслом форму, зверху на кожен згорнутий млинець кладемо кільце помідора. Заливаємо соусом і посипаємо тертим на крупній тертці сиром. Запікаємо в розігрітій духовці на середньому вогні 15-20 хв.Приємного апетиту і завжди гарного настрою!



Категория: Новости