Галета зі сливами
Опубликованно 28.09.2018 18:06
Приготування: Крок 1: готуємо тісто.
Просійте в миску борошно, додайте сіль і 1 столову ложку цукру. Наріжте холодне масло ножем і додайте в тарілку до борошна.
Добре перемішайте масло з борошном, потім додайте 7-8 столових ложок холодної води і замісіть тісто.
Скачайте з тіста кулю, загорнути його в плівку і приберіть в холодильник на 40 хвилин. Крок 2: готуємо начинку.
Сливи промити, добре обсушити, розрізати на половинки і змішайте з цукром і крохмалем. Крок 3: запікаємо галету зі сливами.
Розтягніть тісто в корж і покладіть на пергамент для випічки. У центр складіть сливи і загорніть краї галети так, щоб вони трохи заходили на начинку.Збийте яйце зі столовою ложкою цукру і цим змастіть краю галети.Сливи посипте корицею.Запікайте при 180 градусах протягом 30-40 хвилин. Після галете потрібно дати охолонути. Крок 4: подаємо галету зі сливами.
Галету наріжте на шматочки і подавайте з чаєм.
Дуже смачна випічка виходить! Традиційний домашній пиріг для всієї родини.Приємного апетиту!
Категория: Новости