Куксі. Корейська кухня


Опубликованно 03.10.2018 12:38

Куксі. Корейська кухня

Приготування:

Крок 1.

Нарізати м\'ясо соломкою, розігріти сковороду і смажити м\'ясо до готовності. Готове м\'ясо посолити і поперчити за смаком. Крок 2.

Нарізати білокачанну капусту соломкою, кінзу і кріп дрібно нарізати. Крок 3.

У миску покласти нарізану капусту, сіль за смаком, 1/2 ст. л. цукру, 1 ст. л. винного оцту, 1/2 ч. л. червоного перцю пластівцями, 1/2 ч. л. часнику, 1/2 ст. л. паприки, трохи кропу і кінзи. Все змішати і капусту пом\'яти руками до появи соку. Крок 4.

Нарізати цибулю півкільцями, солодкий перець тонкою соломкою. Розігріти сковороду і обсмажити цибулю до золотистого кольору протягом 2 хвилин. Додати солодкий перець і смажити ще 2 хвилини, перець повинен залишитися злегка хрусткою. Крок 5.

Три свіжих огірки розрізати вздовж і нарізати тонкими пластинами. Крок 6.

Покласти нарізані огірки в миску, додати сіль за смаком, 1/2 ст. л. цукру, 1/2 ч. л. часнику, 1/2 ч. л. чорного перцю , 1/2 ст. л. паприки, трохи кропу і кінзи і все перемішати. Крок 7.

Збити 4 курячих яйця, добре розігріти сковороду і спекти тонкі яєчні млинці на середньому вогні. Крок 8.

Готові млинчики скачати в рулет і нарізати соломкою шириною 4-5 мм. Крок 9.

Готуємо бульйон: у миску натерти на крупній тертці 1 свіжий огірок і помідор, додати сіль, решту кріп і кинзу, 100 мл соєвого соусу, 2 ст. л. оцту, 1 ст. ложку цукру, 1/2 ст. л. солодкої паприки, 1/2 ч. л. гострого перцю чилі, 1 літр холодної води і добре перемішати. Крок 10.

Закип\'ятити 2 літри води, додати 1 ч. л. солі і зварити локшину, як написано на упаковці. Промити локшину холодною водою, відкинути на друшляк і влити 1 ст. ложку рослинного масла, щоб локшина не злиплась. Крок 11.

Нарізати тонкими кільцями червоний перець чилі. Крок 12.

У порційну тарілку покласти локшину, по колу викласти підготовлену капусту, смажені цибулю і солодкий перець, яєчні млинці, нарізані локшиною, м\'ясо і салат з огірків, додати бульйон і зверху посипати кільцями перцю чилі і кунжутом. Куксі готовий. Приємного апетиту!



Категория: Новости