Яблучний пиріг «Невидимий». Тане в роті!


Опубликованно 07.10.2018 01:03

Яблучний пиріг «Невидимий». Тане в роті!

Приготування:

Отже, в глибокій мисці збиваємо 2 яйця, просіваємо сюди ж борошно з розпушувачем тіста, всипаємо цукор. Добре перемішуємо. Вливаємо молоко кімнатної температури, соняшникову олію, і знову перемішуємо. Тісто починає пінитися і трохи збільшується в розмірі. Відставляємо тісто і готуємо начинку. Яблука нарізаємо тонкими пластинками. Це дуже важливо! Перекладаємо яблука до тесту, додаємо корицю, перемішуємо. Виливаємо яблучне тісто у форму застелене пергаментом, і відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин. Поки пиріг печеться, готуємо заливку. Збиваємо 1 яйце і 80 г цукру до утворення піни, і вливаємо вершкове масло. Всі заливка готова. Дістаємо яблучний пиріг з духовки, виливаємо заливку, і знову відправляємо в духовку запікатися, приблизно на 10-15. По закінченню часу, даємо яблучному пирогу охолонути у формі, а потім перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.



Категория: Новости