Сироп з червоної смородини
Опубликованно 10.10.2018 22:07
Приготування: Крок 1: змішуємо ягоди з цукром.
Ягоди переберіть, промийте і обов\'язково зніміть з гілочок.
Засипте ягоди цукром і залишіть у холодильник стояти і пускати сік до наступного дня. Періодично перевіряйте ягоди, помішуючи їх. Крок 2: готуємо сироп.
На наступний день перекладіть смородину з соком і цукром в каструлю, залийте водою і варіть, помішуючи. Проварити 20 хвилин після кипіння, остудіть і пропустіть через сито, щоб процідити сироп.
Проціджений сироп проварити ще 10-15 хвилин і розлийте по банках.У мене вийшло три пляшки по 300 мілілітрів.Якщо ви хочете заготовити сироп на зиму, стерилізуйте банки з ним протягом 30 хвилин. Крок 3: подаємо сироп з червоної смородини.
Сироп з червоної смородини подавайте розведеним звичайною холодною або гарячою водою. Виходить дуже смачно, солодко і яскраво.Приємного апетиту!
Категория: Новости