Яєчний салат для бутербродів
Опубликованно 11.10.2018 04:54
Приготування: Крок 1: нарізаємо інгредієнти.
Варені яйця наріжте невеликими кубиками, такими ж кубиками покришіть шинку.
Потім дрібно наріжте помідори і зелень петрушки.
Додайте і нарізану ріпчасту цибулю. Крок 2: заправляємо салат.
Додайте майонез за смаком (можна змішати його зі сметаною), посоліть, поперчіть і перемішайте все ретельно.Якщо є час, дозвольте салату трохи настоятися в холодильнику. Крок 3: подаємо яєчний салат для бутербродів.
Яєчний салат можна подавати як, власне, салат, а можна покласти його на шматочок хліба. Дуже смачно!
Приємного апетиту! Поради до рецепту:
– Якщо не любите гіркоту ріпчастої цибулі, наріжте його, окатите окропом, потім злийте воду, злегка відіжміть цибуля від залишків вологи і додайте в салат.
Категория: Новости