Манний млинець з персиком
Опубликованно 11.10.2018 04:56
Приготування: Крок 1: готуємо тісто.
Висипте манку в молоко і залиште на кілька хвилин при кімнатній темпераутре, щоб крупа набухла.
Додайте до набряклої манці яйце, мед і м\'якоть персика. Блендером змішайте, перетворивши тісто в однорідну консистенцію. Крок 2: смажимо манний млинець з персиком.
У невеликій сковороді розігрійте олію, вилийте в нього манное тісто. Накрийте кришкою і смажте на повільному вогні протягом декількох хвилин. Коли млинець добре схопиться, викладіть його на тарілку, а потім різко переверніть на сковорідку блідою стороною вниз. Готуйте вже без кришки протягом 1-1,5 хвилини. Крок 3: подаємо манний млинець з персиком.
Наріжте манний млинець на шматочки і подавайте гарячим з фруктами, йогуртом, варенням або сметаною. Відмінне блюдо для гарного дня!Приємного апетиту!
Категория: Новости