Сирні равлики
Опубликованно 16.10.2018 16:54
Приготування:
Крок 1.
Розділити сир на дві порції. Одна (250г) знадобиться для тіста, Друга (150г) — для начинки. Для початку приготуємо тісто. Додамо до сиру 2 ст. л. цукру, жовтки і добре перемішати. Додамо сіль, соду і поступово додаючи борошно, замішуємо тісто. Спочатку ложкою, а потім руками. Тісто має бути трохи липким. Не "забивайте" його борошном. Скачайте тісто в кулю і відправте в холодильник на 1-1,5 години. Крок 2.
У сир для начинки додамо 2 ст. л. цукру і добре його розітремо. Тісто розкачати на добре обсыпаном борошном столі. На половину пласта тіста розмазати сир. Якщо сир сухий, додати до нього сметану, або ще яйце. Але 9% і вище не вимагають добавок. Другою половиною тіста накрити. Вийде великий чебурек))). Скачати в рулет. Постаратися якомога щільніше. Нарізати на кругляш товщиною приблизно 1-1,5 см Крок 3.
Викласти на деко, застелене пергаментом, і відправити в розігріту до 180*С духовку на 20-25 хвилин. Смачні сирні равлики як гарячі, так і холодні. Пригощайтеся. Приємного апетиту.
Категория: Новости