Свинина, запечена в травах
Опубликованно 19.10.2018 18:00
Приготування: Крок 1: нарізаємо овочі.
Цибулю-шалот очистіть і наріжте дуже дрібними кубиками.
Точно так само дрібно покришіть стебла селери. Часник пропустіть через прес.
Покришіть зелень петрушки.
Змішайте всі підготовлені інгредієнти, додайте чебрець, перець і орегано. Крок 2: маринуємо свинину.
Полийте свинину 2-3 столовими ложками олії і гарненько розітріть.
Обваляйте м\'ясо в овочах і зелені. Залиште так на 15 хвилин при кімнатній температурі. Крок 3: запікаємо свинину.
Розігрійте духовку до 240 градусів. Покладіть м\'ясо на решітку, а під ґратами поставте змащений маслом деко.
Випікайте м\'ясо протягом 20 хвилин, потім зменшіть температуру до 180 градусів і готуйте ще протягом 40 хвилин.
Перекладіть свинину на фольгу і щільно загорніть.
Загорніть м\'ясо в кухонний рушник і залиште відпочивати на 10-15 хвилин. Крок 4: подаємо свинину, запечену в травах.
Запечену в травах свинину наріжте на шматочки середньої товщини і подавайте з будь-яким гарніром на ваш смак.Приємного апетиту!
Категория: Новости