Свинячий ошийок в пряному маринаді
Опубликованно 22.10.2018 00:30
Приготування:
Свинину помити і обсушити паперовими рушниками. Приготувати маринад: для цього з\'єднати мед, сіль, перець, паприку, прованські трави і вино і перемішати до однорідного стану. Готовим маринадом натерти м\'ясо і відправити в холодильник маринуватися на 4 години. По закінченні часу маринування беремо рукав для запікання, ставимо туди м\'ясо, зверху робимо проколи і відправляємо в попередньо розігріту до 220 градусів духовку на 30 хвилин, потім зменшуємо температуру до 180 градусів і запікаємо ще 30 хвилин. Через годину дістаємо м\'ясо, зверху розрізаємо рукав і даємо м\'яса зарум\'янитися ще 15 хвилин.
Свинячий ошийок в пряному маринаді готовий! Приємного апетиту!
Категория: Новости