Котлети з болгарським перцем
Опубликованно 23.10.2018 10:20
Котлети з болгарським перцем виходять смачними та оригінальними. Це з одного боку звичні нам м\'ясні котлети, з іншого — є в них родзинка. Шматочки солодкого перцю дуже добре поєднуються за смаком з обсмаженою фаршем і приємно виділяються із загальної текстури. Інгредієнти: Фарш м\'ясний 250 грам Яйце 1 штука Перець болгарський 1/2 штуки Часник 1 зубчик Сухарі панірувальні 5 столових ложок Спеції для м\'яса 1 столова ложка Сіль 1/4 чайної ложки Перець 1/4 чайної ложки Масло рослинне для смаження
Не підходять продукти? Вибери схожий рецепт з інших! Інвентар:
Сковорідка, тарілка, ложка, лопатка. Приготування: Крок 1: готуємо фарш.
М\'ясний фарш перекладіть в тарілку, додайте яйце, спеції, сіль, перець, трохи панірувальних сухарів і дрібно нарізаний часник.
Болгарський перець промийте, очистіть і наріжте на дуже маленькі кубики, а потім додайте у фарш і добре перемішайте, щоб вийшла однорідна маса. Крок 2: ліпимо котлети з болгарським перцем.
Мокрими руками з м\'ясної маси сформуйте невеликі котлети і обваляйте їх у панірувальних сухарях. Крок 3: смажимо котлети з болгарським перцем.
Розігрійте на сковороді рослинне масло, викладіть в нього котлети з болгарським перцем і смажте до золотистої скоринки з усіх боків. Смажте на середньому вогні, щоб м\'ясо добре пропеклося всередині.Покласти після смаження котлети на паперовий рушник, промокнути від зайвого жиру і подавати. Крок 4: подаємо котлети з болгарським перцем.
Котлети з болгарським перцем подавайте гарячими. Як гарнір підійде все те ж саме, що зазвичай підходить до м\'ясних котлет: пюре, макарони, рис, гречка і салат з овочів.Приємного апетиту!
Категория: Новости