Сирний суп-крем з цибулею-пореєм
Опубликованно 25.10.2018 14:35
Приготування: Крок 1: нарізаємо картоплю і цибулю-порей.
Наріжте крупно очищену картоплю і цибулю-порей. Часник дрібно покришіть.Розігрійте в каструлі масло і киньте в нього нарізані овочі, злегка обсмажте, помішуючи. Крок 2: варимо суп.
Влийте в каструлю бульйон, додайте лаврове листя, доведіть до кипіння і варіть 15-20 хвилин. Крок 3: збиваємо йогурт з крохмалем.
Збийте натуральний йогурт з крохмалем, щоб все добре перемішалося.
Додайте йогурт з крохмалем в гарячий суп і ретельно перемішайте.Додайте відразу ж і вершковий сир. Тримайте суп на вогні, поки сир не розплавиться.Зніміть каструлю з вогню і вийміть шумівкою лаврове листя з бульйону. Крок 4: подрібнюємо суп блендером.
Збийте суп до однорідної консистенції пюре.
Приправте за смаком сіллю і перцем.
Додайте в самому кінці сметану і подавайте крем-суп до столу. Крок 5: подаємо сирний суп-крем з цибулею-пореєм.
Посипте кожну порцію дрібно нарізаною зеленою цибулею і хрусткими грінками.
Подавайте сирний суп-крем з цибулею-пореєм гарячим.Приємного апетиту!
Категория: Новости