Свиняча відбивна з овочами


Опубликованно 29.10.2018 11:57

Свиняча відбивна з овочами

Приготування: Крок 1: відбиваємо м\'ясо.

Відбийте шматочки свинини молоточком, щоб після приготування воно було м\'якше і краще просочилося спеціями і овочевим соком.Поперчіть і посоліть шматочки м\'яса з усіх сторін. Крок 2: нарізаємо овочі.

Моркву очистіть і наріжте кружечками. Цибуля покришіть тонкими кільцями.Змішати моркву з цибулею і викладіть частина овочів на дно форми, розрівнявши.Посоліть і поперчіть. Крок 3: запікаємо свинячу відбивну з овочами.

На овочеву подушку викладіть шматочки свинини і накрийте їх зверху залишилися овочами, посоліть, поперчіть, посипте дрібно нарізаною цибулею-порем і тертим сиром.Накрийте все фольгою.Відправте в холодну духовку і запікайте при температурі 180 градусів протягом 1,5 годин.Змішайте майонез з пропущеним через прес часником і гірчицею. Отриманим соусом змастіть верх запіканки, прибравши фольгу. І знову відправте все в духовку, запікати на 30 хвилин, поки свинина не стане м\'якою. Крок 4: подаємо свинячу відбивну з овочами.

Подавати свинячу відбивну потрібно гарячої, лопаткою розріжте пласт овочів і сирно-майонезну скоринку. Як гарнір краще всього підійде картопляне пюре.Приємного апетиту!



Категория: Новости