Салат з баклажанів зі смаком грибів
Опубликованно 30.10.2018 14:00
Приготування:
Баклажани нарізаємо соломкою. Посипаємо 1 ч. л. солі, перемішуємо і відставляємо хвилин на 15. Потім віджимаємо від зайвої рідини і смажимо на сковороді з рослинною олією до готовності. Цибулю нарізаємо півкільцями. Заливаємо цибулю окропом на пару хвилин. Потім воду зливаємо і додаємо оцет, цукор і трохи води. Залишаємо маринуватися на 15-20 хвилин. Потім віджимаємо від маринаду. У салатницю, додаємо обсмажені баклажани, маринований лук, відварені яйця нарізані півкільцями, майонез, сіль за смаком і перемішуємо. Даємо салату трохи настоятися і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Категория: Новости