Рулетики з лаваша з грибами, сиром та ковбасою
Опубликованно 01.11.2018 02:10
Приготування:
Обсмажити цибулю у вершковому маслі близько 5 хвилин, додати гриби і смажити ще 5 хвилин. Висипати в окремий посуд гриби і дати трохи охолонути, потім потерти на тертці ковбасу, сир і огірок. Посолити і поперчити за смаком, додати майонез і ретельно перемішати. Потім ділимо лаваш на 2 частини, розмазуємо отриману масу з першого листа рівномірним шаром, накриваємо другим лавашем і повторюємо процедуру. Далі звертаємо лаваш в рулетик і відправляємо в холодильник приблизно на 2-3 години. Після того як рулет остудився і просочиться нарізаємо його на порції.Приємного апетиту!
Категория: Новости