Вуха
Опубликованно 03.11.2018 09:40
Приготування:
Крок 1.
Рибу з набору для юшки промити під холодною водою, вирізати зябра і прибрати риб\'ячу луску, покласти в каструлю, налити 2,3 літра води, і як тільки, при нагріванні з\'явиться піна, обов\'язково всю піну видалити Крок 2.
Додати в бульйон 1 цілу цибулину і моркву, розрізану на чотири частини. Закрити кришкою і варити на повільному вогні 1 годину. Крок 3.
Дістати з бульйону рибу і овочі. Рибу очистити від кісток, а овочі більше не знадобляться. Крок 4.
Бульйон процідити через дрібне сито. У проціджений бульйон додати нарізану цибулю, моркву, картоплю, лавровий лист, перець горошком і сіль, закрити кришкою і варити на повільному вогні 15 хвилин. Крок 5.
У бульйон покласти очищену від кісток рибу і філе сьомги, нарізане невеликими шматочками, додати чорний мелений перець і горілку. Закрити кришку і варити 3 хвилини. Додати кріп з петрушкою і вимкнути вогонь. Крок 6.
Дати вусі настоятися 15 хвилин. Юшка готова. Приємного апетиту!
Категория: Новости