Риба, тушкована в томатному соусі з овочами
Опубликованно 04.11.2018 00:20
Приготування:
Крок 1.
Нарізати соломкою цибулю, моркву і солодкий перець. Крок 2.
Солоні огірки і часник нарізати дрібними кубиками. Крок 3.
Рибу нарізати шматочками, посолити і посипати перцем чилі. Крок 4.
Розігріти сковороду, налити 1 ст. л. оливкової олії і додати цибулю, моркву, перець, перемішати, трохи посолити і смажити 3 хвилини на середньому вогні. Крок 5.
Додати нарізані огірки, часник, консервовані різані помідори, сіль, перець чорний мелений, цукор і перемішати. Крок 6.
Тушкувати під кришкою 5 хвилин на слабкому вогні. Крок 7.
Додати в овочі 200 мл води і викласти на овочі рибу, закрити кришкою і тушкувати 5 хвилин, потім перевернути рибу і тушкувати ще 5 хвилин.
Категория: Новости