Харчо. Грузинська кухня
Опубликованно 05.11.2018 22:20
Приготування:
Крок 1.
М\'ясо покласти в каструлю, залити 2 літрами холодної води і довести до кипіння. Крок 2.
Зняти з бульйону піну, яка утворилася. Крок 3.
Додати в бульйон 2 головки ріпчастої цибулі і сливи, цибулю і сливи проткнути ножем в декількох місцях. Крок 4.
Потім покласти стебла петрушки, кропу, кінзи, 2 черешка селери, 1 стручок перцю чилі, 2 зубчики часнику, запашний перець, чорний перець горошком, 2 лаврових листа і варити бульйон до готовності м\'яса, приблизно 1,5 години. Якщо в процесі варіння сливи почнуть розпадатися, дістаньте їх з бульйону і продовжуйте варити до готовності м\'яса. Крок 5.
Розігріти сковороду і розтопити вершкове масло, обсмажити нарізану ріпчасту цибулю протягом 3 хвилин і додати помідори, закрити кришкою і тушкувати 10 хвилин. Крок 6.
З бульйону дістати овочі, зелень і сливи. Крок 7.
Додати в бульйон тушковані цибулю з помідорами і промитий рис, варити 15 хвилин. Крок 8.
Покласти В ступку 10 г свіжої кінзи, 4 зубчики часнику, 1 червоний перець чилі, зерна коріандру, хмелі-сунелі, червоний мелений перець, паприку, сіль і розтовкти до стану пасти. Крок 9.
Додати в суп пасту з ступки і уцхо-сунелі, варити 1 хвилину, додати волоські горіхи, перемішати і варити 1 хвилину. Крок 10.
Додати нарізану петрушку, кінзу, кріп і зелену цибулю. Харчо готовий. Приємного апетиту!
Категория: Новости