Лечо
Опубликованно 10.11.2018 07:10
Приготування:
Крок 1.
Помідори подрібнити блендером або натерти на тертці. Крок 2.
Вилити отриману помідорну масу в каструлю і довести до кипіння, додати сіль, цукор і варити на слабкому вогні 15 хвилин із закритою кришкою. Соус спробувати, за бажанням можна додати сіль і цукор за вашим смаком. Крок 3.
Перці очистити від насіння і нарізати кільцями. Крок 4.
В помідоровий соус покласти нарізані перець і варити на слабкому вогні 15 хвилин із закритою кришкою. Крок 5.
Додати перець горошком, оцет, варити ще 5 хвилин. Лечо готово. Крок 6.
Якщо ви вирішили приготувати лечо на зиму — розкладіть лечо в стерилізовані банки і щільно закрийте стерилізованими кришками. Банки необхідно кришками вниз, укутати банки теплою ковдрою і залишити до повного охолодження, банки зберігати в прохолодному місці.
Категория: Новости