Незвичайний салат на зиму! Здивуй себе і своїх гостей на свято!
Опубликованно 12.11.2018 07:30
Приготування:
Помідори нарізаємо і перекручуємо на м\'ясорубці, потім відправляємо на плиту варитися на 10 хвилин. Після закипання додаємо нарізані баклажани.Промиті овочі (стручкову квасолю і болгарський перець) нарізаємо середніми шматочками і відправляємо бланшироваться в киплячу воду на 2-3 хвилини.У киплячий томатний сік з баклажанчиками після 10 хвилинної варіння перекладаємо бланшовані овочі (стручкову квасолю і болгарський перець) і продовжуємо варити ще 20 хвилин. Додаємо солі і спеції!Перекладаємо в банки наш салатик, прикривають кришками (банки і кришки повинні бути стерильними). Відправляємо нашу консервацію на стерилізацію на 40 хвилин. Через сорок хвилин дістаємо закриваємо, перевертаємо перевіряючи на герметичність, даємо охолонути під пледом або ковдрою добу-двоє, чим довше остигає наша консервація тим краще.Вуаля! Відправляємо в темне прохолодне місце і їмо взимку!
Категория: Новости