Новорічний хліб з сюрпризом
Опубликованно 14.11.2018 19:15
Приготування:
Упаковку замороженого шпинату 400 р. розморозити, залишиться 250 р. Подрібнити блендером з додаванням води. Віджати сік, загальний об\'єм повинен бути 300 мл додавайте воду в міру необхідності.
До 150 мл. теплого соку додаємо дріжджі і цукор.
До 2 ст. л. соку додаємо сіль і розчиняємо її.
Борошно просіваємо в чашу, по середині робимо поглиблення вливаємо дріжджі, солоний сік і рослинне масло, замішуємо тісто, поки воно не стане однорідним. Відправляємо в тепле місце на 2 години, накриваємо рушником або плівкою.
Тісто збільшилося в об\'ємі в 2 рази, ділимо його на 12 однакових кульок, з кожної кульки злегка формуємо коржик, в центр якої потрібно покласти кульку моцарелли, скріплюємо і скачуємо рівний кульку.
Деко змащуємо маслом і викладаємо наші зелені кульки у вигляді ялинки. Відправляємо в духлвку на 20-25 хвилин при 150С. Температуру вище не робіть, інакше булочки стануть коричневими.
Спечені булочки змащуємо маслом, посипаємо зеленню, прикрашаємо помідорами і сиром пармезан. Подаємо в теплому вигляді, щоб сир всередині був розплавленим! Приємного апетиту!)
Категория: Новости