Медовик на кефірі


Опубликованно 16.11.2018 20:35

Медовик на кефірі

Приготування:

З допомогою міксера змішати цукор, кефір, мед і яйця. У суміш просіяти борошно з розпушувачем. Розділити тісто на 2 частини і випікаємо в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці 2 коржа (час випічки 30-35 хвилин). Коржі охолодити, кожен корж розрізати на 2 частини. Для крему змішати сметану з цукровою пудрою. Ізюм залити окропом, обсушити. Груші дістати з варення і дрібно порізати. На холодні коржі викладаємо крем – зверху груші, крем – зверху родзинки і т. д. Зверху і з боків торт добре змащуємо кремом і прикрашаємо грушами і родзинками. Залишаємо в холодильнику просочитися на ніч. Торт виходить великим, важким, ніжним і смачним.Приємного апетиту!



Категория: Новости