Румунський дріб з курячої печінки
Опубликованно 17.11.2018 18:15
Приготування:
Кроки приготування:
1. Нарізаємо цибулю кубиками і обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії.
2. Подрібнюємо зелень, великими шматочками нарізаємо варені яйця, варену курячу печінку.
3. Змішуємо інгредієнти подрібнені, солимо, перчимо і додаємо крохмаль. Перемішуємо.
4. Готуємо тісто: змішуємо сметану з сирими яйцями, солимо, додаємо соду і борошно. Перемішуємо до однорідності.
5. Змішуємо інгредієнти подрібнені з тестом.
6. Викладаємо масу у форму для запікання і ставимо в духовку на температуру 180-190 градусів приблизно на 45 хвилин.
Приємного апетиту!
Категория: Новости