Рулет м\'ясний по-французьки з картоплею і помідорами
Опубликованно 21.11.2018 00:05
Приготування:
Картоплю нарізаємо пластиками товщиною 3 мм Деко застеляємо пергаментом, посипаємо половиною потертого пармезану і викладаємо картопляні пластики в нахлест. Зверху посипаємо сіллю і другою частиною потертого пармезану. Відправляємо в духовку на 30 хвилин при 180С.
Рубаємо зелений лук і відправляємо його на розігріту сковорідку, обсмажуємо до рум\'яності. Грудку ріжемо на шматочки, перемелюємо в фарш. Відправляємо на сковороду до цибулі, додаємо петрушку.
Помідори нарізаємо кубиками і додаємо до м\'яса. Додаємо паприку, перець і сіль.
На другій сковороді розігріваємо шматочок вершкового масла, додаємо кріп, петрушку і рубаний часник, припускаємо. В чаші перемішуємо до однорідного стану рікотту і додаємо зелень з олією.
Дістаємо з духовки картоплю, зверху змащуємо рікоттою. Викладаємо зверху фарш, рівномірно розподіляємо.
Зверху посипаємо тертою моцарелою. Згортаємо рулетом і відправляємо в духовку на 15 хвилин при 180С.
Нарізаємо на порційні шматки і подаємо до столу))) Приємного апетиту!)
Категория: Новости