Фаршировані перці з куркою і лисичками
Опубликованно 23.11.2018 03:40
Приготування: Крок 1: смажимо лисички і курку.
Обсмажте на сковороді цибулю в рослинній олії, потім, коли цибуля стане золотистою, додати до нього курячий фарш. Перемішайте і готуйте, поки м\'ясо не змінить колір.Обшпарте помідор і зніміть з нього шкірку, наріжте на кубики і додати до курки з цибулею. Тушкуйте ще 3-4 хвилини. Потім посоліть, поперчіть і додайте чебрець. Перекладіть в тарілку.
У тій же сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте в ньому промиті лисички. Смажте, поки гриби не стануть м\'якими, а вода майже не випарується. Посоліть, поперчіть, додайте чебрець і змішайте з куркою.Відкладіть декілька смажених лисичок для прикраси готового страви. Крок 2: запікаємо перець.
Перці промийте і обпаліть над газовою плитою або при 200 градусах в духовці до чорноти. Після цього покладіть під кришку і дайте охолонути. Потім очистіть від шкірки, гілочки і насіння. Крок 3: готуємо соус.
Помідор подрібніть в блендері, часник дрібно наріжте.Обсмажте часник до золотистого кольору, потім додайте до нього подрібнений помідор. Перемішайте і готуйте 3-4 хвилини, в самому кінці посоліть, поперчіть, додайте чилі і мед. Зніміть з вогню. Крок 4: фаршируємо перець.
Соус розлийте на дно невеликих форм.Всередину очищених перців ложкою покладіть курку з лисичками, якщо м\'яка м\'якоть перцю порветься, нічого страшного, але намагайтеся уникати цього.Фаршировані перці покладіть зверху на соус і за бажанням полийте гарбузовим маслом. Трохи поперчіть і посоліть зверху. Додайте залишилися лисички, красиво уклавши їх на перці. Крок 5: запікаємо фаршировані перці з куркою і лисичками.
Запікайте фаршировані перці в розігрітій до 160-170 градусів на 15 хвилин. Перець покриється рум\'яною скоринкою, а соус випарується. Крок 6: подаємо фаршировані перці з куркою і лисичками.
Готові перці подавайте зі сметаною і свіжою зеленню. Це чудове блюдо як для обіду, так і для вечері. Рекомендую!Приємного апетиту!
Категория: Новости