Курочка в лимонному соусі
Опубликованно 24.11.2018 16:35
Приготування:
Крок 1.
Лимонний сік вилити на сковороду і довести до кипіння. Крок 2.
Додати натертий ріпчасту цибулю, 1/2 ч. л. солі, 1/2 ч. л. перцю, 3 ст. л. цукру і варити 1 хвилину. Крок 3.
Додати вершкове масло в три прийоми, постійно помішуючи. Крок 4.
Вимкнути вогонь і додати 5 г дрібно нарізаного листя петрушки. Крок 5.
Філе курки посолити і поперчити за смаком, обсмажити з кожного боку по 3 хвилини до золотистої скоринки на середньому вогні. Крок 6.
Перекласти курку у форму для випічки і полити зверху готовим лимонним соусом. Крок 7.
Додати у форму кільця лимона і зубчики часнику, зубчики часнику попередньо розчавити ножем. Крок 8.
Поставити форму в розігріту духовку до 180°С і випікати 10 хвилин. Готову курку посипати листям свіжої петрушки. Курочка в лимонному соусі готова, подавати з овочами, рисом, картопляним пюре. Приємного апетиту!
Категория: Новости