Паштет з курячої печінки
Опубликованно 26.11.2018 04:10
Приготування:
Печінка очистити від плівок і поставити варити у розведене молоко з водою. Після закипання варити 15 хвилин. Для курячої печінки цього достатньо.
Поки печінка вариться, нарізати довільно цибулю і натерти на тертці моркву. Додати в сковороду 100 грам вершкового масла. Пасерувати цибулю з морквою до розм\'якшення.
Готову печінку і овочі, подрібнити за допомогою блендера в однорідну масу. Додати чорний мелений перець і сіль. Добре перемішати.
Даємо паштету охолонути і насолоджуємося вкусняхой. Приємного апетиту.
Як приготувати паштет з курячої печінки дивіться у коротенькому відео. СПАСИБІ.
Категория: Новости