Відбивні зі свинини в духовці, сметанною заливці з гірчицею і сиром
Опубликованно 01.12.2018 01:35
Приготування:
М\'ясо вимити, обсушити і нарізати шматками по 2 см завтовшки. Відбити з двох сторін. Посолити і поперчити. Викласти на деко, змащене рослинним маслом. М\'ясо злегка змастити маслом. Запікати відбивні зі свинини в духовці приблизно 25 хвилин при температурі 180 градусів. Сир натерти на крупній тертці. Додати сметану, гірчицю і перемішати. Дістати м\'ясо з духовки і покрити заливкою. Запікати відбивні зі свинини в духовці 20 — 25 хвилин до готовності. Відбивні в духовці сметанною заливці з гірчицею і сиром готові! Приємного апетиту!
Категория: Новости