Сир домашній з сиру. Готуємо в мультиварці
Опубликованно 02.12.2018 06:55
Приготування:
Поки молоко нагрівається сир протираємо через сито.
Протертий сир перекладаємо в чашу мультиварки в молоко і залишаємо на підігріві на 10 хвилин.
В окремій чашці змішуємо розм\'якшене вершкове масло, яйце, соду і сіль, додаємо зелень за бажанням.
Сир відкидаємо на марлю або сито, щоб відокремити сир від рідини.
В масляну масу додаємо сир, добре перемішуємо і відправляємо в мультиварку на програму мультиповар, час приготування 10 хвилин, температура 90С.
Постійно перемішуючи розплавляємо масу. Сир готовий))) Перекладаємо сир в чашу і відправляємо в холодильник.
Подаємо сир з медом і горішками)))) Насолоджуємося))) Приємного апетиту!)
Категория: Новости