Цибульні кільця


Опубликованно 04.12.2018 02:25

Цибульні кільця

Приготування:

Крок 1.

Нарізати цибулю кільцями товщиною 7-8 мм і покласти в холодну воду. Крок 2.

125 г борошна додати сіль, перець, розпушувач для тіста і перемішати. Додати пиво, воду і добре перемішати до однорідного стану. Крок 3.

Дістати цибулю з води на паперовий рушник. Крок 4.

Кожне колечко обваляти в борошні, потім в клярі і покласти у добре розігріте рослинне масло. Крок 5.

Смажити кільця цибулі до золотистого кольору, приблизно 2-3 хвилини на сильному вогні. Крок 6.

Готові кільця дістати з масла і викласти на паперовий рушник, щоб видалити надлишки масла. Крок 7.

Цибульні кільця можна подати з улюбленими соусами. Приємного апетиту!



Категория: Новости