Цибульні кільця
Опубликованно 04.12.2018 02:25
Приготування:
Крок 1.
Нарізати цибулю кільцями товщиною 7-8 мм і покласти в холодну воду. Крок 2.
125 г борошна додати сіль, перець, розпушувач для тіста і перемішати. Додати пиво, воду і добре перемішати до однорідного стану. Крок 3.
Дістати цибулю з води на паперовий рушник. Крок 4.
Кожне колечко обваляти в борошні, потім в клярі і покласти у добре розігріте рослинне масло. Крок 5.
Смажити кільця цибулі до золотистого кольору, приблизно 2-3 хвилини на сильному вогні. Крок 6.
Готові кільця дістати з масла і викласти на паперовий рушник, щоб видалити надлишки масла. Крок 7.
Цибульні кільця можна подати з улюбленими соусами. Приємного апетиту!
Категория: Новости