Бекон з болгарським перцем
Опубликованно 07.12.2018 00:35
Приготування: Крок 1: нарізаємо бекон.
Бекон наріжте на дрібні смужки або кубики. Цибуля накришить пір\'ям. Крок 2: смажимо бекон.
В сухій сковороді на середньому вогні обсмажте бекон, а коли він виділить достатньо жиру, додайте цибулю і продовжуйте готувати, поки цибуля не стане прозорим. Крок 3: нарізаємо перець.
Перець наріжте соломкою, часник пропустіть через спеціальний прес. Крок 4: додаємо перець до бекону.
Коли цибуля стане скляним, додайте в сковорідку соломку з перців і добре перемішайте. Накрийте кришкою і готуйте 10-15 хвилин.
Перець повинен стати м\'якше.Очистіть від шкірки помідор, наріжте його на дрібні кубики і додати в сковорідку, готуйте ще 5 хвилин.Потім додайте часник, томатну пасту каррі. Перемішайте і готуйте ще 2 або 3 хвилини. В самому кінці посоліть і поперчіть за смаком. Крок 5: подаємо бекон з болгарським перцем.
Можна прикрасити готову страву подрібненою зеленою цибулею. Подавайте гарячим.Приємного апетиту!
Категория: Новости