Куряче філе з персиком і блакитним сиром
Опубликованно 12.12.2018 09:10
Приготування: Крок 1: готуємо філе.
У кожному філе потрібно зробити надріз. Поздовжній, в тому місці, де філе товщі. Вийде "кишеню" для сиру і персика. Посоліть і поперчіть курку з усіх боків і всередині "кишені" теж.
Персик і сир наріжте на невеликі шматочки і покладіть всередину курячого філе. Крок 2: загортаємо філе в тісто.
Листкове тісто розділіть на дві рівні частини. У центр кожного покладіть філе фаршироване, а потім від нього до краю зробіть розрізи через кожні приблизно 2 сантиметри. Отримані смужки переплетіть між собою, накривши філе. Крок 3: запікаємо куряче філе з персиком і блакитним сиром.
Перекладіть загорнуте в тісто філе на пергамент, змастіть збитим яйцем і посипати кунжутом. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 20-30 хвилин, поки тісто не підрум\'яниться зверху. Крок 4: подаємо куряче філе з персиком і блакитним сиром.
Поки запікається філе, приготуйте до нього салат. Для цього змішайте рукколу з очищеними часточками апельсина і з рослинним маслом.
Куряче філе, запечене з персиком і блакитним сиром у тесті, виходить чудовим! Подавайте до столу гарячим.Приємного апетиту!
Категория: Новости