Домашнє печиво «Милі свинки»
Опубликованно 13.12.2018 16:30
Приготування:
1. З\'єднати просіяне борошно, цукор, ванільний цукор і сіль.
1. Натерти на тертці маргарин (вершкове масло), постійно занурюючи його в борошно. Отриману крихту злегка перетерти руками.
1. Яйце збовтати і додати в суміш.
Тісто зібрати у колобок. Довго вимішувати не потрібно. Готове пісочне тісто покласти в холодильник на 30 хвилин.
Робочу поверхню і качалку посипати сукою, розкачати тісто в тонкий пласт, можна відразу розкачати на пергаменті. За допомогою склянки та чарки вирізати кружечки. У мене діаметр великих кіл – 5,5 см, маленьких – 3,5 див. Маленьких кіл повинен бути в 1,5 рази більше, ніж великих.
1. Великі кола змастити взболтанным жовтком, зверху покласти кола поменше, це будуть п\'ятачки поросят.
За допомогою трубочки для соку видавити в п\'ятачках 2 отвори. Очі можна зробити з родзинок або ж теж видавити отвори трубочкою. Для вушок розрізаємо маленький коло навхрест, у результаті виходять маленькі вушка для 2 поросят.Випікаємо при температурі 180 градусів 13-15 хвилин (до рум\'яного кольору).
Категория: Новости