Домашні бублики (бейгли). Простий рецепт бубликів в домашніх умовах
Опубликованно 15.12.2018 14:55
Приготування:
Приготування:
У борошно додаємо молоко, масло, цукор, сіль, дріжджі. Замішуємо тісто. Залишаємо в теплому місці на 30 хвилин. У мене мука була першого сорту, тому не сильно піднялася, якщо візьмете вищого, то самі бублики будуть пишніше.
Піднялося тісто розкачуємо на тонкі ковбаски діаметром близько 1-2см. Скручуємо в косичку і загортаємо в бублик.
Залишаємо ще на 30 хвилин.
У киплячу воду висипаємо соду. Варимо бублики 20-30 секунд. Вони збільшаться в розмірі. Під час варіння переверніть його пару раз.
Викладаємо на чистий рушник. Занурюємо в мак і викладаємо на деко. Випікаємо в попередньо розігрітій духовці при 180 градусів 20-25 хвилин.
Приємного апетиту!
Категория: Новости