Соління баклажанів під пресом
Опубликованно 16.12.2018 21:20
Приготування:
Моєму баклажани очищаємо від хвостиків і варимо в каструлі до м\'якого стану так, щоб шкірка легко протыкалась сірником. Це позбавить їх від гіркоти.
Після варіння даємо баклажанів охолонути, виклавши їх на рушник і придавивши пресом. Після повного охолодження знімаємо прес і не до кінця баклажани розрізаємо вздовж до хвостика. Тепер настала черга начинки.
Начинку готуємо з рівних часток нарізаного перцю і тертої моркви, додаючи тертий часник за смаком. Цю суміш підсолюємо і начиняємо нею наші баклажани.
Начинені баклажани викладаємо рівномірно в емальовану каструлю і заливаємо розсолом (2 ст. ложки солі на 0,5 л сирої води). Накриваємо марлею і придавлюємо пресом. Ставимо в прохолодне місце на 5-10 днів.
По закінченні цього часу наші баклажани готові до вживання.
Приємного апетиту!
Категория: Новости