Чізкейк карамель і лимон
Опубликованно 16.12.2018 21:20
Приготування:
Готуємо основу, в чашу до охолодженого вершкового масла просіваємо борошно, додаємо дрібку солі розтираємо в дрібну крихту. Додаємо воду і замішуємо тісто. Розподіляємо по формі для випікання в тонкий пласт, проколюємо виделкою і відправляємо в духовку на 10 хвилин при 180С.
Готуємо начинку, в чашу з сирним сиром додаємо протертий сир, добре перемішуємо до однорідної маси. Додаємо цукор, і по одному додаємо яйця. До маси додаємо крохмаль і цедру лимона. Начинка готова.
Варимо карамель, на сковороді розплавляємо цукор, додаємо вершкове масло, перемішуємо до однорідного стану. На основу викладаємо половину начинки, поливаємо половиною карамелі, зверху викладаємо залишилася начинку і поливаємо залишками карамелі.
Відправляємо в духовку на 25-30 хвилин при 180С. Чізкейк готовий! Приємного апетиту!)
Категория: Новости