Свинячі рулетики з грибами
Опубликованно 17.12.2018 15:40
Приготування: Крок 1: готуємо начинку.
Гриби (тут підійдуть будь-які, навіть печериці, але краще взяти лісові, з ними виходить ароматніший) почистіть і промийте, а потім відваріть в підсоленій воді до готовності. Охолодіть і наріжте на дрібні шматочки.Цибулю наріжте на кубики і обсмажте до прозорості на олії, потім остудіть і змішайте з грибами.
Додайте так само тертий сир і нарізану петрушку, посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте. Крок 2: запікаємо свинячі рулетики з грибами.
М\'ясо посоліть і поперчіть, а так само посипте прованськими травами. Злегка відбийте свинину, щоб легше сформувати рулони, потім покладіть на кожен шматочок трохи начинки, ущільніть і загорніть в рулет (можна скріпити зубочистками, але це необов\'язково).Змастіть форму маслом і викладіть на неї свинячі рулетики. Відправте їх запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин, якщо почнуть пригорати зверху, накрийте фольгою). Крок 3: готуємо соус.
За 10 хвилин до закінчення приготування рулетів, почніть готувати соус. Для цього змішайте борошно із сметаною і додайте в нагрітий бульйон, варіть все, добре помішуючи, до легкого загусання. Густіє він досить швидко, тому не прогавте і не забувайте заважати. Наприкінці посоліть і поперчіть за смаком. Крок 4: подаємо свинячі рулетики з грибами.
Викладіть свинячі рулетики з грибами на тарілку, наріжте їх на акуратні скибочки і полийте соусом.Приємного апетиту!
Категория: Новости