Солянка м\'ясна збірна
Опубликованно 19.12.2018 01:05
Приготування:
Крок 1.
У каструлю покласти м\'ясо, 1 морква, 1 цибулину, налити 2 літри води і довести до кипіння на сильному вогні, зняти піну і зменшити вогонь, закрити кришку і варити бульйон 1 годину на повільному вогні. Крок 2.
Нарізати дрібними кубиками очищені солоні огірки, моркву нарізати невеликий соломкою, ріпчаста цибулю нарізати півкільцями. Крок 3.
У сковороді розігріти 2 ст. л. олії і викласти цибулю, обсмажити на сильному вогні протягом 1 хвилини. Крок 4.
Додати в сковороду моркву і смажити ще 1 хвилину на сильному вогні. Крок 5.
Додати нарізані огірки і томатну пасту, все перемішати і додати цукор, 150 мл огіркового розсолу і 200 мл води, зменшити вогонь і тушкувати при закритій кришці до готовності огірків, приблизно 30 хвилин. Огірки повинні стати м\'якими. Крок 6.
З готового бульйону дістати м\'ясо і овочі, м\'ясо нарізати на невеликі шматочки. У бульйон покласти обсмажені огірки, моркву, цибулю і томатну пасту, довести до кипіння і варити 5 хвилин на слабкому вогні. Крок 7.
У каструлю покласти м\'ясо і ковбасні вироби нарізані шматочками. Крок 8.
Додати маслини, каперси, сіль і перець за смаком, варити ще 3 хвилини. Крок 9.
Перед подаванням у тарілку з солянкою покласти часточку лимона. Подавати зі сметаною і свіжою зеленню.
Категория: Новости