Апетитні котлетки в перці на свято!
Опубликованно 20.12.2018 03:55
Приготування:
Покроковий рецепт приготування м\'ясної страви: Починаємо готувати нашу страву з того, що обрізавши скоринку, замочуємо 1/3 м\'якоті батона в молоці. Нарізаємо дрібно цибулю, який додасть нашій страві соковитості. Нарізаємо дрібно часник і разом з цибулею, додаємо у фарш. В ступці подрібнюють коріандр, розбиваємо 1 куряче яйце і додаємо у фарш, солимо, перчимо за смаком і ретельно перемішуємо. Болгарський перець нарізаємо кільцями по 1,5-2 см. і змастивши олією деко розкладаємо на ньому перець. Заповнюємо кільця з перцю фаршем і придавлюємо виделкою. Помідор нарізаємо кільцями і викладаємо поверх фаршу, разом з рештою перцем. Відправляємо деко в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин. Вимикаємо духовку, дістаємо деко і посипаємо натертий на дрібній тертці сир твердих сортів на кільця з фаршем. Після чого ставимо в духовку на 5 хвилин, в якій сир розплавиться і розтечеться. Прикрашаємо кожне колечко зеленню і подаємо порційно на тарілки. Приємного всім апетиту, друзі! Готуємо просто, готуємо смачно, готуємо разом гаряче на святковий стіл! Поради до рецепту:
– Фарш для страви можна вибирати по своєму смаку.
Категория: Новости