Рольмопсы з огірком і гірчицею
Опубликованно 20.12.2018 03:55
Приготування: Крок 1: готуємо оселедець.
Сильносоленую оселедець потрібно спершу позбавити від зайвої солі. Для цього очистіть рибу від голови і нутрощів.
Зріжте хвостики і плавники.
Залийте оселедець холодною водою і вимочуйте годину.
Потім злийте воду і залийте рибу молоком. Залиште на 1 годину, так риба стане ніжніше і восприимчивей для спецій.Після молока оселедець знову потрібно буде вимочити у воді протягом ще однієї години. Крок 2: готуємо маринад.
Змішайте в каструлі воду і оцет, додайте спеції і поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, прокип\'ятити кілька хвилин, потім зніміть з вогню, закрийте кришкою і остудіть маринад. Крок 3: чистимо філе оселедця.
Обсушіть оселедець паперовим рушником. Покладіть рибу на бік і розріжте на дві вздовж хребта. Розділіть оселедець.Потім руками вирвіть хребет.
Зріжте з філе нижню частину з дрібними кісточками. І те ж саме зробіть зі спинкою.
У вас повинно вийти чисте філе без кісток. Крок 4: нарізаємо цибулю і огірок.
Наріжте цибулю півкільцями, а огірки — четвертинками. Крок 5: звертаємо рольмопсы з огірком і гірчицею.
Змастіть кожне філе гірчицею.
Покладіть шматочки огірка і цибулі.
І скрутіть філе оселедця так, щоб начинка виявилася в серединці.Закріпіть кожен зубочисткою, щоб не розвертався. Крок 6: маринуємо рольмопсы з огірком і гірчицею.
Складіть скручені рольмопсы в тарілку і залийте розсолом, маринадом. Накрийте і поставте в холодильник. Тепер все що вам залишилося почекати 3-4 дні. Крок 7: подаємо рольмопсы з огірком і гірчицею.
Рольмопсы з огірком і гірчицею подавайте хоч на свято, хоч на буденний стіл. Це відмінна холодна закуска! Смачні рулети з оселедця.Приємного апетиту!
Категория: Новости