Відкритий пиріг з брокколі, куркою і сиром. Шалено смачний!
Опубликованно 24.12.2018 22:20
Приготування:
Крок 2: Тісто.
В теплу воду додати дріжджі, цукор, сіль, розтоплене злив. масло і, добре помішуючи, поступово ввести муку. Коли ложкою буде важко вже замішувати тісто, перекладаємо на стіл і вмішуємо борошно. Тісто повинне вийти злегка щільним, але не забитим борошном, злегка липнути до рук. Залишаємо тісто в теплому місці підходити і збільшитися в два рази. Крок 3: Начинка.
Відварюємо броколі в підсоленій воді 3 хв, потім даємо охолонути і ділимо на невеликі суцвіття. Відварене куряче м\'ясо ріжемо шматочками. Сир тремо на крупній тертці. Все змішуємо в одній посуді, додаємо сметану, спеції, сіль і добре розмішуємо. Крок 4: Формуємо пиріг.
Форму (у мене роз\'ємна 28 см) змащуємо сл. маслом і обсипаємо манною крупою. Тісто розгортаємо і перекладаємо у форму, робимо бортики близько 1,5 см. Викладаємо начинку і відправляємо в розігріту духовку на 40-50 хв. Готуємо на середньому вогні.
Приємного апетиту і гарного настрою!!!
Категория: Новости