Яблучний пиріг "Тарт Татен"
Опубликованно 26.12.2018 08:30
Приготування:
Яблука очищаємо і нарізаємо четвертинками. Робимо карамель, на сковороду насипати цукор тонким шаром, розплавляємо його і додаємо вершкове масло, добре перемішуємо і додаємо яблука. Перемішуємо так, щоб яблука були повністю в карамелі.
Тісто розгортаємо в пласт, яблука перекладаємо в форму або залишаємо в сковороді, як у мене, зверху накриваємо тестом і відправляємо в духовку на 25 хвилин при 200С.
З форми обережно зливаємо карамель в кухоль, акуратно перевертаємо Тарт Татен на блюдо, поливаємо карамеллю, подаємо з кулькою морозива). Приємного апетиту)
Категория: Новости