Яблучний пиріг "Тарт Татен"


Опубликованно 26.12.2018 08:30

Яблучний пиріг

Приготування:

Яблука очищаємо і нарізаємо четвертинками. Робимо карамель, на сковороду насипати цукор тонким шаром, розплавляємо його і додаємо вершкове масло, добре перемішуємо і додаємо яблука. Перемішуємо так, щоб яблука були повністю в карамелі.

Тісто розгортаємо в пласт, яблука перекладаємо в форму або залишаємо в сковороді, як у мене, зверху накриваємо тестом і відправляємо в духовку на 25 хвилин при 200С.

З форми обережно зливаємо карамель в кухоль, акуратно перевертаємо Тарт Татен на блюдо, поливаємо карамеллю, подаємо з кулькою морозива). Приємного апетиту)



Категория: Новости