Макарони з буряком і сирним кремом
Опубликованно 30.12.2018 14:35
Приготування:
До сиру додати сіль і трохи апельсинової цедри. Збити виделкою зі сметаною. Поставити в холодильник. Буряк натерти на дрібну тертку. У сковорідці розпустити вершкове масло. Нагрівати до появи коричневого відтінку. Додати натерту буряк і обсмажити до м\'якості. Додати пластівці перцю чилі, бальзамічний оцет, пармезан, ретельно перемішати. Макарони відварити згідно до інструкції на упаковці, і додати в сотейник до соусу з буряком. Перемішати. Очищені фісташки подрібнити ножем або придавивши між двома обробними дошками. Розкласти макарони по тарілках. Зверху покласти ложку сирного крему, посипати подрібненими фісташками і нарубаною зеленню петрушки.
Категория: Новости