Рагу з курки і овочів з кукурудзяними галушками


Опубликованно 04.01.2019 11:30

Рагу з курки і овочів з кукурудзяними галушками

Приготування:

У курки відокремити шкіру і кістки. нарізати шматочками 2-2.5 див. Посолити, поперчити. Перець очистити від насіння, нарізати прямокутниками. Стебла селери нарізати шматками 1 див. Нарізати нижню 1/3 пучка зеленого цибулі. Моркву нарізати шматками середньої величини. У сковорідці розпустити вершкове масло і обсмажити курку до появи скоринки. Вийняти курку з сотейника. Відправити в сотейник обсмажуватися перець, цибулю, моркву і селеру. Додати кілька гілочок свіжого чебрецю. Додати 2 столові ложки борошна. Перемішати. Посолити, поперчити. Додати обсмажену курку і влити пляшку пива. Помідори опустити в киплячу воду, зняти шкірку. Крупно порвати руками і додати в сотейник. Тушкувати без кришки на середньому вогні близько 30 хвилин. Змішати кукурудзяне і пшеничне борошно, розпушувач, цукор, сіль. Додати 1 ст. л. охолодженого вершкового масла. Перемішати. Додати кефір і ретельно вимішати. Додати в сотейник 1.5 ст. л. червоного винного оцту і нарізану верхню частину пучка зеленого цибулі. За допомогою двох столових ложок сформувати галушки і викласти в сотейник. Накрити кришкою і залишити гаситися під кришкою на слабкому вогні 30 хвилин.



Категория: Новости