Куряча грудка з буряком
Опубликованно 06.01.2019 18:50
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Буряк промийте, розріжте хвостики і запікайте в фользі в духовці близько 1 години. Після чого буряк остудіть і очистіть. Наріжте кубиками, відправте в каструлю, залийте склянкою води і варіть на повільному вогні.У той же час курку наріжте кубками середнього розміру. Приправте її сіллю, перцем і спеціями для курки. Крок 2: смажимо курку.
Нагрійте на сковороді трохи олії і обсмажте в ньому куряче філе до зміни кольору. Крок 3: готуємо курку з буряком.
Додайте курку до буряках (можливо, варто додати води, адже вона повинна покривати буряк), додайте родзинки. І тушкуйте до готовності птиці. В кінці додайте за смаком сіль і перець, а так само влийте вершки і добре перемішайте. Проваріть разом якийсь час, потім зніміть з вогню і подавайте до столу. Крок 4: подаємо курячу грудку з буряком.
Приготовану з буряком грудку подавайте гарячою. В якості гарніру, як я вже зазначила, підійде рис або картопляне пюре.Приємного апетиту!
Категория: Новости