Вірменський "Хохоп" з куркою. Смакота на вечерю за 30 хвилин
Опубликованно 07.01.2019 18:45
Приготування:
Курячі гомілки посолити і поперчити.
Обсмажити на рослинній олії до рум\'яності з усіх боків. Гомілки прибрати зі сковороди. 3. Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити до карамельного кольору (слідкуйте, щоб не згорів).
Обсмажити на рослинній олії до рум\'яності з усіх боків. Гомілки прибрати зі сковороди.
Додати гранат, викласти курку і вершкове масло. Посолити, поперчити за смаком. Тушкувати під кришкою 20 хвилин.
Як гарнір можна відварити картоплю. Це нереально смачно! Насолоджуйтесь!
Категория: Новости