Тости з грибами
Опубликованно 08.01.2019 00:15
Приготування: Крок 1: готуємо інгредієнти.
Потрібні досить тонкі шматочки хліба, якщо у вас є нарізаний тостовий, відмінно, використовуйте його! Виріжте з центру м\'якоть, залишивши трохи по краях.
Гриб наріжте на невеликі шматочки і обсмажте з 1 столовою ложкою олії. Посоліть і поперчіть за смаком. Готуйте 1 хвилину, поки не випарується вся рідина. Потім перекладіть шматочки гриба в тарілку.
Сир натріть, а цибулю дрібно наріжте. Крок 2: збиваємо яйця з вершками.
Яйця збийте з вершками, перцем і сіллю.
Додайте зелений лук і добре перемішайте. Крок 3: смажимо тости з грибами.
Розігрійте масло, зменшіть вогонь і викладіть шматочки хліба.
Розділіть шматочки смаженого печериці навпіл і покласти всередину хліба.
Посипте сиром.
Залийте яєчну масу, так само розділивши на дві рівні частини.
Смажте протягом 2-х хвилин, щоб яйце схопилося, а тост зарум\'яниться знизу, потім акуратно переверніть і готуйте ще 2-3 хвилини. Крок 4: подаємо тости з грибами.
Подавайте тости з грибами гарячими, дуже добре вранці з кавою! Не фанат солодких сніданків, тому такі ось гарячі бутерброди заходять дуже добре.Приємного апетиту!
Категория: Новости