Закусочні ялинки до новорічного столу!
Опубликованно 08.01.2019 00:15
Приготування:
1) Червоний лук розрізаю навпіл, потім ріжу на кільця товщиною приблизно 5-7 мл.
2) У скибочці чорного хліба вирізаю коло по діаметру кільця цибулі.
3) 2 відварених яйця і 1 плавлений сирок натру на дрібній тертці, щоб легше сирок натерти, поставте його в морозилку ненадовго. 7-10 оливок наріжу дрібно. Я помилково купила оливки з кісточками, тому обрізаю кісточку і ріжу дрібно. З\'єдную підготовлені інгредієнти в зручній ємності, додам майонез, 1 ст. л. буде достатньо і перемешаю.
4) З підготовленої маси вологою рукою формую конус на скибочці хліба. Одягаю кільця цибулі, починаючи з самого великого. Між кільцями залишаю просвіт.
5) З моркви вирізаю зірочку, одягаю на зубочистку і прикрашаю «ялинку».
Категория: Новости