Синій оксамит бісквітний рулет
Опубликованно 14.01.2019 23:10
Приготування:
Яйця збиваємо з цукром в пишну піну, приблизно 5-7 хвилин.
Борошно просіваємо і додаємо синій чай.
З\'єднуємо борошно з яйцями і акуратно перемішуємо.
Деко застеляємо пергаментом змазаним олією, викладаємо тісто і розподіляємо в пласт товщиною приблизно 1 див випікаємо 10-12 хвилин при 180С, головне не перетримати інакше корж стане коричневим і ламким.
Спечений корж згортаємо рулетом поки він гарячий, і залишаємо остуджуватися. Вершки збиваємо до густої маси.
Корж розгортаємо, спочатку змащуємо чорничним варенням, зверху рівномірно розподіляємо збиті вершки і знову звертаємо рулетиком.
Рулет готовий! Можна подавати відразу або поставити в холодильник на пару годин. Приємного апетиту!)
Категория: Новости